Timmerdorp Castricum TiDoCa

Nieuws

Timmerdorp 2020 gaat niet door

Tot onze grote spijt treffen de recente maatregelen omtrent Covid-19 ook het Timmerdorp. Omdat wij een vergunningsplichtig evenement zijn zal dit jaar het Timmerdorp in Castricum niet door kunnen gaan. Wij vinden het heel jammer, maar stellen de gezondheid van onze vrijwilligers en deelnemers voorop. Voor nu kijken wij vooruit wat dit gaat betekenen voor Timmerdorp 2021. Houd de site en Facebook in de gaten voor updates. 

Mocht dit nog vragen oproepen kunt u contact opnemen met het bestuur via bestuur@timmerdorpcastricum.nl


Inschrijving word verplaatst

Vanwege de aangepaste richtlijnen vanuit de overheid en RIVM hebben wij helaas moeten besluiten de inschrijving uit te stellen. Wij vinden het niet verantwoord om de verwachte hoeveelheid mensen bij elkaar te zetten voor de inschrijving, en willen iedereen een eerlijke kans op een plekje geven. Wij zullen de komende tijd de maatregelen volgen, en een nieuwe datum voor de inschrijving kiezen wanneer dit mogelijk is. Hou de website en Facebook in de gaten voor updates.


Inschrijving Timmerdorp 2020

De inschrijving voor Timmerdorp zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 maart. om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


We gaan fikken vanavond!

We hebben toestemming gekregen om vanavond te fikken, dus om 19.30 wordt de houtstapel aangestoken. Iedereen die wil is welkom om te komen kijken! Tot vanavond! Wij hebben er zin in.


Filmpje: Hoe bouw je een hut?

Ben je even vergeten hoe je ook alweer een hut moet bouwen? Of is dit de eerste keer dat je meedoet met het Timmerdorp? Met dit filmpje wordt het allemaal duidelijk. En als het volgende week even niet lukt, of je hebt hulp nodig, alle leiding in de rode shirts kunnen je helpen!


Statiegeldactie Albert Heijn

De hele maand augustus kan je bij Albert Heijn Castricum je statiegeldbonnetje inleveren voor het Timmerdorp. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee! Verzamel zoveel mogelijk lege flessen, en lever ze in voor ons! Tijdens het Timmerdorp kan je je flessen ook meenemen naar het terrein, om ze bij ons in te leveren. Help jij ons mee?


Timmerdorp 2019 is vol

Na een razendsnelle inschrijving is Timmerdorp 2019 vol! Ook de reservelijst is volledig gevuld. Bedankt voor het inschrijven en tot in de zomer. Wij hebben er zin in!


Inschrijving Timmerdorp 2019

De inschrijving voor Timmerdorp 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart 2018, om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.


De fik gaat door!

Geweldig nieuws, de fik gaat door! Vanavond om 19.30 wordt de brandstapel, onder begeleiding van de brandweer, aangestoken! Trek oude kleren aan, neem wat lekkers te eten en te drinken mee en kom lekker genieten. Wij gaan dat in elk geval doen, we hebben een topweek gehad! Bedankt allemaal!


Ophalen deelnemersbanden

Op zondag 26 augustus om 16.30 kunnen de deelnemersbanden opgehaald worden. Vanwege het tekenen is het noodzakelijk dat dit door een ouder of verzorger van de deelnemers zelf gebeurt.


Bedrag statiegeldactie Albert Heijn

Vandaag hebben Merel en Guus het resultaat van de statiegeldactie van Albert Heijn Castricum opgehaald. We zijn ontzettend blij met dit ontzettend mooie bedrag!
Wij willen Albert Heijn en iedereen die een bonnetje gedoneerd heeft ontzettend bedanken, jullie zijn toppers!

Flessen actie 2018


Statiegeldactie Albert Heijn

De hele maand juli kan je je statiegeldbonnetjes bij Albert Heijn Castricum inleveren als donatie voor het Timmerdorp! Vertel het door, en lever zoveel mogelijk statiegeldflessen in om het Timmerdorp te steunen. Alvast bedankt!


Inschrijving Timmerdorp 2018

De inschrijving voor Timmerdorp 2018 zal plaatsvinden op zaterdag 17 maart 2018, om 9.30 in de Visser 't Hooft school. Bekijk de INSCHRIJFPAGINA  voor meer informatie.

Om iedereen die graag vroeg in de rij staat tegemoet te komen hebben wij wegens de barre weersomstandigheden besloten morgenochtend de deuren van de school te openen om half 8. 
Er kan dan binnen gewacht worden tot wij om half 10 de inschrijving beginnen.

Let op : Het word komende zaterdagochtend erg koud. Trek warme kleding aan voor tijdens het wachten. 


De fik gaat door!

Goed nieuws! Vanavond om 19.30 gaat de fik in onze leidingtoren. We mogen fikken! Tot vanavond.


Regen woensdag 30 augustus

Goedemorgen! Wat een vies weer he? Kinderen die deze ochtend niet in de regen willen timmeren mogen ook een ochtendje thuis blijven. Dit willen we dan wel graag weten (06-22049459 of info@timmerdorpcastricum.nl). Natuurlijk mogen jullie wel lekker komen timmeren, zorg dan voor goede regenkleding


Timmerdorp 2017 is vol

Afgelopen zaterdag was er weer veel belangstelling voor de inschrijving voor het Timmerdorp 2017.
Alle 225 plekken zijn vergeven, Timmerdorp 2017 is vol.


Inschrijving Timmerdorp 2017

De inschrijving voor Timmerdorp 2017 zal plaatsvinden op zaterdag 18 maart 2017, om 9.30 in de Visser 't Hoofd school. Bekijk de inschrijfpagina voor meer informatie.


De fik gaat door!

Vanavond om half 8 gaat de fik in de leidingen en brandstapel! Dit wordt een prachtige afsluiting van Timmerdorp 2016! Tot vanavond!


Timmerdorp 2016 van start

Timmerdorp 2016 is weer begonnen! Met de hulp van alle ouders, onze vrijwilligers en de sponsoren gaan we er weer een geweldige week van maken!


Banden halen 21 augustus 2016

Op zondagmiddag 21 augustus 2016 kunnen de Timmerdorpbanden opgehaald worden. Dit kan van 16.30 - 17.30. Het ophalen van de banden moet gebeuren door een ouder of verzorger. Zorg ervoor dat u het inschrijfformulier meeneemt.


Timmerdorp 2016 vol

Na de overweldigende belangstelling tijdens de inschrijving op 19 maart is Timmerdorp 2016 vol.
Er kunnen geen kinderen meer ingeschreven worden.


Inschrijving Timmerdorp 2016

De inschrijving voor Timmerdorp 2016 vindt plaats op zaterdag 19 maart, van 9.30 tot 11.00.

Voor meer informatie kunt u HIER kijken.


Timmerdorp 2015 afgelopen

Timmerdorp 2015 is nu echt voorbij!
Het was een prachtig jaar, heerlijk in de zon en natuurlijk weer met een geweldige fik als afsluiting!
Op naar Timmerdorp 2016!!!!!!