Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Waterpret

Dinsdag 11 augustus 2015

En alweer een dag om! Momenteel verlaten de laatste kinderen het veld, om weer even lekker uit te rusten thuis. Er is vandaag weer ontzettend veel getimmerd. Er zitten zelfs al een paar 3everdiepingen op hutten!! Dat gaat echt goed. 

Vandaag was het ontzettend warm. Daarom werd in de middagpauze een sproeier van de brandweer aangezet. Hier konden alle kinderen die dat wilden onder. Het was een onwijs leuk gezicht om al die kinderen lekker in het water te zien spelen. De foto hierboven laat dat ook zien. Misschien wordt het nog wel een dag zo warm, kunnen we nog een keer onder de ‘slootdouche'.

Verder mocht er vandaag weer veel getimmerd worden. Op een gegeven moment liep ik door het dorp, en op dat moment was er gewoon even geen hulp nodig! Ik werd door niemand aangesproken om te helpen! Gelukkig had ik het volgende rondje meer succes, en kon ik bij een paar hutten helpen met verlengen en met het vastzetten van dwarsbalken.

Voor wie het nog niet gezien had: er staat ook een prachtige totempaal op het veld. Naast de totempaal staan twee knoppen. Durf jij er op te drukken? Misschien spuit er wel water richting jou! Het gaf veel lol en gegiechel, en een boel kletsnatte kinderen.

Morgenochtend mogen alle kinderen weer verder timmeren. Na de middagpauze wordt er een scoutingclinic gegeven. Al een boel kinderen hebben zich daarvoor opgegeven. Leren vuur maken, knopen maken, en nog veel meer leuke dingen kan je leren. Volgens mij wordt het ontzettend gaaf!

Ik typ elke dag dit verhaaltje, maar misschien wil jij wel heel graag iets weten! Mocht dat zo zijn, kan je altijd een vraag mailen naar INFO@TIMMERDORPCASTRICUM.NL (waar je ook je verzoekjes voor de radio heen kan sturen!), dan kan ik daar misschien morgen wel iets over vertellen.

Nou, lieve lezers, het is weer tijd voor de nabespreking. Ga lekker eten, lekker slapen, kijk nog even naar de foto's op de site (die komen als het goed is vanavond weer), en dan zie ik jullie morgenochtend!

 

Bekijk alle dag verslagen