Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

Uitzicht vanaf de leiding toren

Dinsdag 12 augustus 2014

En er is weer een dag voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Hoewel, ik moet zeggen dat het vanmorgen, toen het zo regende, wel even lang duurde voor mij gevoel. Gelukkig is het daarna droog gebleven en is zelfs de zon weer heerlijk gaan schijnen! Op dit moment zie ik langzaamaan iedereen van het veld weggaan, het is namelijk 4 uur geweest. Al het hout is weer opgeruimd, en de hutten staan weer geduldig te wachten tot iedereen morgen terugkomt. Vandaag zijn er twee extra vrachten pallets gekomen, zodat er weer wat extra hout is. Die pallets mogen niet in één keer op je hut getimmerd worden, maar je mag ze wel uit elkaar halen (of hulp vragen aan de leiding) om de losse planken te gebruiken. Door dat nieuwe hout (en het oude hout) schieten alle hutten nog meer de lucht in. Op sommige hutten komt de derde verdieping al in zicht, wauw!

Vandaag was weer een echte Timmerdag. Er werd een paar keer getrakteerd, want er waren best veel mensen jarig. Verder was er alleen maar tijd om te timmeren. Morgen is er ook wat anders te doen, namelijk een rugbyles, die wordt gegeven door mensen van de échte rugbyclub. Er waren al veel inschrijvingen, dus ik ben erg benieuwd morgen! Een deel van deze les wordt gegeven in de pauze, en verder is er de hele dag ook weer tijd om te timmeren. Ik ben benieuwd hoe snel de hutten dan weer omhoog gaan.

Vandaag is het verslag wat korter, want ik moet zo naar de nabespreking toe. Dat weten jullie waarschijnlijk niet, maar de leiding heeft elke middag een nabespreking. In deze nabespreking wordt even besproken hoe de dag gegaan is, en wordt er verteld of er nog mededelingen zijn.

Tot morgenochtend weer, dan gaan we weer aan de slag. Laten we vanavond en vannacht duimen voor prachtig weer!

Bekijk alle dag verslagen