Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

Ach, regen kan ook wel mooi zijn...

Donderdag 17 augustus 2017

Met nog een week te gaan tot de voorbereidingsdagen vond ik het tijd om alvast een eerste dagverslag te schrijven. De afgelopen tijd is er alweer een boel gedaan voor Timmerdorp 2017. Er is al veel hout geregeld, wat klaargemaakt en opgeborgen moest worden. Het informatieboekje is in elkaar gezet en kan nu gedrukt worden. Alle vergunningen zijn binnen, de hamers zijn gepoetst, iedereen is er klaar voor! Voordat het Timmerdorp écht begint moeten er altijd een boel dingen gebeuren. Volgende week dinsdag is de jaarlijkse 'voorbespreking'. Dat is het moment waarop het bestuur met alle leiding bespreekt wat er allemaal gaat gebeuren tijdens het Timmerdorp. Het is altijd heel gezellig om iedereen weer te zien, en iedereen is altijd heel enthousiast!

Vanaf donderdag zijn we op het veld te vinden. De eerste keetjes worden gebracht, er komt hout, er komt zand, donderdag staat echt in het teken van spullen die gehaald en gebracht worden. Ik vind zelf de voorbereidingsdagen altijd heel gezellig, er is veel tijd om te kletsen, ookal wordt er wel hard gewerkt. Vrijdag, zaterdag en zondag komen er altijd veel ouders helpen. Gaten boren, hout ontspijkeren, koffie zetten, er gebeurt van alles om te zorgen dat jullie tijdens het Timmerdorp lekker kunnen timmeren. Gelukkig hebben we tijdens het Timmerdorp zelf ook nog veel hulp van ouders. Zonder die hulp zouden we geen Timmerdorp hebben! Dus als één van je ouders, of opa, oma, oom, tante, buurman, buurvrouw of wie dan ook een stempel verdiend heeft voor je, wees dan extra lief. Pak een glaasje drinken, haal wat lekkers, degene die hard gewerkt heeft verdient wel wat lekkers. Net als jij als je thuis komt van een dag hard timmeren, toch?

Ga nu nog maar even lekker genieten van de vakantie, ik zie jullie allemaal in elk geval op maandag 28 augustus, toch? Tot dan!

Bekijk alle dag verslagen