Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

Paul zit al 20 jaar bij de leiding!

Donderdag 25 augustus 2022

Ik voel me eigenlijk een beetje schuldig! Terwijl ik dit aan het typen ben wordt er om mij heen nog ontzettend hard gewerkt. Maar dit verslagje is natuurlijk ook wel belangrijk, anders weten de mensen thuis niet wat we vandaag allemaal gedaan hebben!

Het is alweer donderdag, de laatste dag waarop getimmerd kan worden. En dat gebeurde nog volop deze ochtend! Een paar fanatiekelingen werkten nog hard om hun derde verdieping af te krijgen. Andere kinderen hadden nog mooie versiering mee en er werden plannen gemaakt voor Timmerdorp By Night. Ook was het Timmerdorpse voetbaltoernooi ‘s ochtends, er werd hard en sportief gespeeld. We kregen waterijsjes van de Dekamarkt, die waren heerlijk!

Vlak voor de barbecue was het tijd om de winnaars van het voetbaltoernooi bekend te maken. Ook hadden we weer een aantal jubilea, dat zijn mensen van de leiding die al een bepaald aantal jaar als leiding bij het Timmerdorp zijn. Martijn en Leon zijn er 5 jaar, Cees 10 jaar, Fleur al 15 jaar en Paul zelfs al 20 jaar! Er ontbraken nog een aantal jubilea, maar die waren deze ochtend helaas niet aanwezig. Na deze huldigingen konden we lekker gaan barbecueën. Het was erg warm, maar daarom ook wel lekker om even rustig te zitten. Alle kinderen kregen lekker eten, drinken en sommigen hadden zelf ook nog van alles mee! Echt een smulfestijn was het! 

Mijn verslagje vandaag is niet zo lang, omdat ik ook weer aan de slag moet. We zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor vanavond, Timmerdorp By Night! Ik heb er echt zin in!

Morgen schrijf ik uiteraard nog wat over deze toffe avond! Zie ik julie straks?

 

Bekijk alle dag verslagen