Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

De verslag van de dag bus

Maandag 16 augustus 2010

Gisteravond heeft het erg hard geregend zoals jullie vanochtend allemaal konden zien. Het terrein wat zondag nog zo mooi was is een grote modderpoel geworden. Maar dit was geen probleem voor jullie de timmerende jeugd van Castricum! Nadat alle kinderen en ouders langs de erehaag met leiding waren gelopen en naar het welkomst praatje van Rene geluisterd hadden. De spirit zat er meteen goed in, voordat ik het wist zaten de eerste kruislatten al op de hutten. Vandaag hebben bijna alle hutten een deur gekregen voor de eerste verdieping en een vergunning, zodat de kinderen er ook daadwerkelijk op mochten. Ik sprak Jantien er nog over en die heeft mij beloofd dat in iedergeval morgen middag iedereen zijn 1e verdieping heeft. Dus mocht jou hut nog niet aan de beurt zijn geweest dan komt dat morgen zeker goed.

Rond drie uur stond er een verrassing op het programma, de Albert Hein kwam ijsjes brengen. Het was erg benauwd dus een ijsje ging er prima in bij de kinderen.

Aan het einde van de dag viel mij 1 ding op, dat was dat veel kinderen nog hout in hun hut achter lieten. Dit is niet helemaal eerlijk want als iedereen dat doet is er straks niet meer genoeg hout voor iedereen om nog een hut te kunnen bouwen. Daarom heb ik even meegeholpen met het hout weer netjes terug te gooien op de stapel.

Ik heb vandaag undercover lekker mee getimmert maar ik ben in alle drukte totaal vergeten een interview voor jullie af te nemen bij de leiding. Nu is er vandaag een bus gemaakt, speciaal voor jullie. Deze bus staat tegen de regelkeet aan, jullie kunnen je vragen en idee├źn hier instoppen en dan zal ik deze proberen te beantwoorden. Dus wil je iets weten van de leiding? Of waarom iets gebeurt? Wil je iets van mij weten of wil je juist iets tegen de leiding vertellen? Dan is dit je kans, schrijf het op zet je naam en hutnummer erbij en stop deze dan in de bus. Dan zorg ik ervoor dat je antwoord krijgt en deze in het verslag van de dag kan lezen.

Dit was pas de eerste dag en ik heb het enorm naar mijn zin gehad. Ik kijk uit naar de dagen die nog moeten volgen.

Tot morgen

H.Amer

Bekijk alle dag verslagen