Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

De springkussens stonden er al 's ochtends vroeg

Woensdag 24 augustus 2016

Jaja, daar zijn we weer!! De Timmermiddag is nog bezig, maar ik ben alvast begonnen aan het verslag van vandaag. Wat is het warm!!! Ik vind het heerlijk, maar ben ook wel blij dat er af en toe wat verkoeling is. De brandweerspuit en de stormbaan (en springkussens) zorgen voor een echt waterballet.  De springkussens en stormbaan zijn er ter ere van het 10-jarig jubileum van TiDoCa, waar ik eerder ook al over schreef. En nu met dit mooie weer is het soms ook wel lekker om even niet te hoeven timmeren.

We zijn allemaal de hele dag door aan het drinken, en proberen er ook voor te zorgen dat alle kinderen op het Timmerdorp dat ook doen. Zorg dus dat je genoeg drinken meeneemt. Ook zout is belangrijk, dus dat is een goede reden om lekker wat chips mee te nemen! Geef het maar door aan je ouders, van de leiding moet je chips mee! Hihi! Ook zonnebrand kan geen kwaad, ik heb vandaag al veel rode koppies gezien, maar gelukkig ook veel zonnebrandcrème.

Wat ik zo leuk vind aan het Timmerdorp zijn alle verschillende dingen die je ziet en hoort. Vandaag stond ik op een hut, en toen vertelde een meisje van de hut ernaast dat ze na de vakantie haar haar gaat doneren. Dat vind ik zó gaaf! Dus ben jij dat meisje uit hut 62 (geloof ik), ik vind het echt héél cool dat jij je haar gaat doneren. Ook was ik daarnet samen met Merel uitgenodigd om te komen dineren bij hut 5. Popcorn, rijstwafel, crackers, het was een heerlijk diner meiden!

Morgen gaan we weer lekker timmeren. 's Ochtends gaan er nog wat hutten de lucht in, en is er een voetbaltoernooi. 's Middags is het tijd voor de barbecue. Van AlbertHeijn Castricum krijgen alle kinderen wat lekkers te eten en te drinken, maar iedereen maar zelf ook nog wat lekkers meenemen, als je wil. Neem ook een petje of iets mee, want tijdens de barbecue zit je natuurlijk ook weer veel in de zon. Dat is lekker, maar we moeten er wel voor zorgen dat jullie niet oververhit raken.

Trouwens.. Laten we hopen dat het vrijdag ook dit soort weer is! Het is misschien wel heet, maar het waait ook niet zo hard. En als het niet te hard waait, kan de fik doorgaan! En dat zou natuurlijk super leuk zijn.

Nou, lieve jongens, meisjes, opa's, oma's, papa's, mama's, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes, nichtjes, neefjes, buren, juffen, ik moet ook even gaan helpen met het opruimen van het veld, dus morgen horen jullie weer meer van me! Eet smakelijk vanavond, en slaap lekker weer he!

Bekijk alle dag verslagen