Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Onze nieuwe deuren in de Timmerdorpcontainer!

Zaterdag 14 januari 2012

Net als elk jaar hebben we voor ons Timmerdorp deuren nodig. Zonder deuren geen daken en verdiepingen. Gelukkig mochten we op 14 januari met een grote groep vrijwilligers een hele lading deuren halen uit een slooppand. Met z'n allen zijn we flink wat uren bezig geweest, met een mooi eindresultaat: een hele container vol met deuren!

Nu vraag je je vast af: hoe werkt dat dan, deuren halen? Nou, deze keer was het ons wel heel makkelijk gemaakt. In alle kamers van het gebouw stonden ongeveer 6 deuren al tegen de muur op ons te wachten. Aan ons de taak om deze deuren het gebouw uit te halen. Dat was soms wel lastig, want het was een flink stuk naar de uitgang, zeker vanaf de 1e en 2e verdieping!
Als de deuren buiten waren moesten alle klinken en sloten nog van de deuren gehaald worden. Dus daar werd ook druk aan gewerkt, gelukkig lekker in het zonnetje!

Op de foto's kan je zien hoe iedereen hard aan het werk is, en hoeveel deuren er wel niet in onze container zitten! Hier kunnen we wel ongeveer drie jaar mee verder!

Natuurlijk kan je met alleen deuren geen hut maken. Op dit moment zijn we nog op zoek naar balken. Weet jij misschien ergens mooie Timmerdorpbalken te vinden, neem dan contact op via het contactformulier van deze site, of via info@timmerdorpcastricum.nl.

thumb

Bekijk alle dag verslagen