Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

De burgemeester op een hut

Woensdag 13 augustus 2014

Sorry, sorry, het verslag is te laat! Gisteravond was ik zo moe dat ik al om 8 uur in mijn bed lag, dus daarom deze ochtend maar even het verslag van gister.

Gister was weer een heerlijke dag. Eigenlijk is het steeds droog geweest, behalve tijdens de pauze. Er werd weer lekker getimmerd, er is zelfs nog extra hout gekomen! Ook hadden we hoog bezoek: de burgemeester en wethouder kwamen langs. Samen met Jantien en René zijn zij alle hutten langsgeweest, en ik hoorde dat de burgemeester zelfs nog op een hut geklommen is! Ze waren ontzettend positief, en vonden ons dorp heel erg mooi en gaaf.

Tussen de middag werd er een rugby'clinic' gegeven door mensen van de Castricumse rugbyclub. Helaas ging het even regenen, maar dat kon de pret niet drukken. Volgens mij hebben alle deelnemers van alles geleerd en vond iedereen het erg leuk.

Nu jullie toch aan het lezen zijn: er zijn al best een aantal derde verdiepingen bereikt! Die hutten worden zo ontzettend hoog! Vandaag (donderdag dus) wordt er 's ochtends nog lekker getimmerd. Vanmiddag is het tijd voor de barbecue. Jullie krijgen allerlei lekkers, en mogen zelf natuurlijk ook nog wat lekkere dingen meenemen. Tijdens de barbecue mag er niet getimmerd worden. Dat zou ook zonde zijn, want de barbecue is lekker joh!

Voor mij is het nu tijd om even te gaan ontbijten, en ik zie jullie over ongeveer drie kwartier weer op het veld!

Bekijk alle dag verslagen