Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

De burgemeester en wethouder op het Timmerdorp

Woensdag 14 augustus 2013

Weer zo’n late avond! Ik zit weer lekker in de Regelkeet het verslag te typen. Ik heb het vermoeden dat het vandaag niet echt een lang verslag zal worden. Niet omdat er niks gebeurd is, maar omdat het nu 22.13 uur is, en ik zo eigenlijk ook wel naar m’n bed toe wil!

Vandaag hadden we hoog bezoek! De burgemeester van Castricum, meneer Toon Mans, kwam op bezoek. Hij is bij alle hutten langs geweest, heeft flink wat handtekeningen uitgedeeld en kreeg zelfs nog taart aangeboden tijdens zijn bezoek. Volgens mij weet hij nu écht wat het Timmerdorp is.

Verder werd er vandaag ook weer lekker getimmerd. De hutten zijn nog hoger dan dat ze gisteravond waren. Er werd weer flink verlengd, zodat ook de hutten die eigenlijk op hun hoogste punt waren weer verder konden. Soms moet je best lang wachten op een verlenging, of op leiding die wil helpen met balken. Dat is niet omdat de leiding niet wil helpen, maar omdat ze druk bezig zijn met andere dingen. Er wordt namelijk niet alleen getimmerd.

Bijvoorbeeld vanmiddag was er op het Timmerdorp een bootcamp. Voor veel van jullie was niet echt duidelijk wat het was. Gister in het verslag heb ik dat al een beetje uitgelegd, maar bij de foto’s van vandaag kan je goed zien wat we allemaal gedaan hebben. Eigenlijk was het een groot parcour waarbij we in teams langs allerlei groepen gingen. Samen met Simone was ik team Rood, en twee keer had ik een geweldig team bij me! Iedereen was erg fanatiek en sportief aan het sporten. Echt super! Hierbij ook nogmaals een bedankje voor Bodystyle, die dit kwam doen.

Morgenochtend is het voetbaltoernooi, dus de kinderen die zich hebben opgegeven gaan strijden voor de TiDoCa Super Cup. Na het voetballen is het tijd voor de barbecue. Tot nu toe is de weersvoorspelling niet al te best, maar hopelijk wordt het morgen gewoon net zo’n stralende dag als vandaag. Als we nou morgenochtend de hele ochtend met z’n allen duimen voor mooi weer komt dat vast helemaal goed! Ik heb in elk geval zin in een lekkere barbecue.

Voor nu: slaap nog lekker even verder, en tot morgenochtend! Ik denk dat ik zo ook ga slap....Zzzzzzzzzzz... ;-)

Bekijk alle dag verslagen