Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

's Ochtends ligt het Timmerdorp er nog rustig bij

Woensdag 24 augustus 2022

Jeetje, alweer een timmerdag voorbij! De tijd op het Timmerdorp lijkt toch altijd sneller te gaan dan wanneer je minder leuke dingen aan het doen bent. Volgens mij werkt dat ook gewoon zo, de klok draait sneller op het Timmerdorp! Gelukkig hebben we nog twee mooie dagen te gaan voordat het echt voorbij is!

Vandaag werd er opnieuw veel getimmerd. Hutten worden mooi gemaakt, er worden stoelen en bankjes gecreëerd en sommige hutten mochten op gesprek komen bij het bestuur om uit te leggen waarom zij een derde verdieping mochten gaan bouwen. In dit gesprek moeten de kinderen uit de hut uitleggen waarom hun hut veilig genoeg is voor de derde verdieping. Pas als het bestuur hun uitleg heeft goedgekeurd mogen ze beginnen met de derde verdieping. Gister zijn er al best een paar hutten geweest die een goede uitleg konden geven en die dus verder gingen met bouwen. Mooi hoor, zoveel verschillende hutten! Versierde hutten, hoge hutten, themahutten, gezellige hutten, bruggen, glijbanen, schommels, van alles is er te zien! Maar ik zal niet teveel verklappen, want jullie kunnen het natuurlijk zelf komen bewonderen tijdens Timmerdorp By Night!

Het was weer mooi weer vandaag, maar gelukkig wel met een windje en wat wolken af en toe. Dat was wel heel prettig hoor! We kregen ´s middags ook nog ijsjes uitgedeeld van Snackbistro De Toren, dus dat was een lekkere verkoeling! Ook werd deze middag de Visser ´t Hooftbrug onthuld, omdat we deze school altijd mogen gebruiken voor onze inschrijving, voor stroom en om naar de wc te gaan. Hele belangrijke dingen om een Timmerdorp te kunnen organiseren! De leiding werd vandaag ook nog blij gemaakt: we kregen van een ouder een hele grote watermeloen, en de moeder van Sibren uit de leiding had appelflappen voor ons gebakken! Dat doet ze al heeeeeeel erg lang, en ze zijn heerlijk!

Op deze hele woensdag konden alle kinderen iets heel cools doen op het Timmerdorp, namelijk lasergamen!! De leiding heeft op dinsdagavond een parcours gebouwd, en alle kinderen kwamen in groepjes aan de beurt om de strijd aan te gaan. Heel gaaf dat ook zoiets op het Timmerdorp kan! Alles om er een goed feestje van te maken dit jubileumjaar hoor!

Morgenochtend is het alweer de laatste timmerochtend. Wat wil jij nog doen aan je hut? Zorg ervoor dat hij helemaal klaar is voor Timmerdorp By Night morgenavond! ‘s Middags gaan we namelijk heerlijk barbecueën met zijn allen, en mag er niet meer getimmerd worden. In de ochtend is er ook nog een voetbaltoernooi, voor de kinderen die zich daar vandaag voor hebben ingeschreven. Dat wordt weer een leuke ochtend!

Dan nog heel even kort over Timmerdorp By Night. Ik heb daar zo ontzettend veel zin in! Het is de eerste keer dat we dit doen, dus ik ben ook heel erg benieuwd! Volgens mij wordt het ontzettend gezellig, met muziek, licht, mooie hutten, spelletjes, van alles en nog wat! Ik hoop daarom ook dat er veel mensen langskomen op ons Timmerdorp!

Ik ga nu weer afsluiten, morgen zal ik jullie weer meenemen in een nieuwe timmerdag!

 

Bekijk alle dag verslagen