Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Woensdag 29 augustus 2012

Woensdag 29 augustus 2012

Wachtend op mijn eten is het weer tijd om een verslagje te schrijven. Ik ben nog moe van alle leuke dingen die ik vandaag gedaan heb! Vooral het bootcamp vond ik erg gaaf, al die geconcentreerde en fanatieke gezichtjes om me heen, tof hoor! Tijdens het bootcamp werd er hard getimmerd, over hordes gesprongen, er werd gespijkerpoept (het nieuwe werkwoord van dit jaar), er moesten attributen onder een zeil doorgebracht worden en er werd een parcours afgelegd. Morgen worden de winaars bekend gemaakt, maar eerst moeten alle punten nog bij elkaar opgeteld worden.

Naast het bootcamp werd er vandaag natuurlijk ook weer gewoon getimmerd (de huten vlogen weer de lucht in), geknutseld (ik zag mooie figuurzaagwerkjes voorbijkomen) en werd er weer radio gemaakt. Vandaag zelfs twee keer, want naast onze eigen Erik en Niels kwam ook radio Castricum 105 nog langs om verslag te doen vanuit ons Timmerdorp.

Over de radio hoorde ik ook nog iets over een heuze beautysalon, van een paar creatieve meiden van Zaagstraat 1. Een paar mannen van de leiding hadden al prachtige gelakte nagels, mooi hoor! Meiden, echt ontzettend leuk dat jullie de leiding op deze manier een beetje opfleuren!

Poeh hee, ik moet eerlijk zeggen dat ik niet meer zo goed weet wat er vandaag nog meer gebeurd is op ons gezellige timmerterrein. Mocht ik iets vergeten zijn zal ik dat morgen nog wel schrijven, en anders horen (ehh, lezen) jullie natuurlijk sowieso morgen weer van me! Dus voor nu: eet smakelijk, slaap lekker en: morgen gaan we barbecueën!

Groetjes! :-)

P.S. Voor wie het nieuws vandaag gevolgd heeft: zelfs het (uiteindelijk toch niet gekaapte) vliegtuig, begeleid door twee F16’s kwam over ons Timmerdorpterrein gevlogen!!

Bekijk alle dag verslagen