Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Ik kan me dan ook geen zomer voorstellen zonder

Woensdag 3 augustus 2016

Daar zijn we weer! Nog maar 19 nachtjes slapen totdat het Timmerdorp weer begint. Ik heb er al ontzettend veel zin in. Ben de afgelopen weken bezig geweest met een boel voorbereidingsdingen, dus ik zit alweer helemaal in de Timmerdorpsfeer. Daarom leek het me ook wel leuk om alvast een verslagje voor op de site te schrijven.

Dit jaar is het 10e jaar TiDoCa. Dat betekent dat er weer een Feestcommissie is opgericht, die verschillende dingen hebben georganiseerd voor iedereen die mee doet aan het Timmerdorp.  10 jaar is natuurlijk niet niks! 10 jaar is het maximaal aantal jaren dat je als deelnemer kan meedoen aan het Timmerdorp. Daarna ben je te oud om mee te mogen doen, maar dan kan je gelukkig wel de leiding in. Ook dit jaar hebben we weer een paar nieuwe mensen in de leiding. Sommige van hun kennen het Timmerdorp van vroeger, of komen op een andere manier bij ons, maar er zijn ook weer een paar mensen die vorig jaar nog mee timmerden, en zo de leiding ingekomen zijn. Dat is toch tof?

Ik doe dit jaar voor het 9e jaar mee in de leiding, en ik schrijf deze dagverslagen voor de 7e keer. Als kind heb ik 10 jaar meegedaan, vanaf mijn 6e t/m mijn 15e. Ik kan me dan ook geen zomer voorstellen zonder Timmerdorp. 

Voor degenen die al eerder meegedaan hebben: vinden jullie het ook altijd zo’n bijzonder gevoel om in die laatste vakantieweek ’s ochtends naar het Timmerdorp te gaan? Het gras is vaak nog vochtig, maar (meestal) voel je al dat het weer een mooie dag gaat worden. Zodra je op het veld bent sta je in de startblokken, want als de vlag omhoog gaat mag je beginnen. Misschien ga je je hut zo hoog mogelijk maken, of wil je juist een hele mooie hut. Ik ben benieuwd wat jullie dit jaar allemaal weer gaan bouwen.

Hopelijk hebben jullie alweer net zoveel zin in het Timmerdorp als ik. Ik zie jullie in elk geval over 19 nachtjes!

Bekijk alle dag verslagen