Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

De limousine voor het bestuur

Woensdag 31 augustus 2011

Dag lieve allemaal!

Eigenlijk een dag te laat, maar gisteravond hebben wij met de leiding heerlijk gebbq'd! Daarom ben ik er gister niet aan toe gekomen om mijn verslag te schrijven, dus doe ik 't nu, op donderdagochtend.

Nou, jullie zullen gisterochtend niet gemist hebben dat er een geweldige limousine het terrein op reed. Vanwege hun harde werk in het Timmerdorpbestuur werden Jantien, René, Mike en Jack thuis met de limousine opgehaald, en naar het Timmerdorpterrein gereden. Daar stond een erehaag van kinderen klaar om ze op te vangen. Om het ook voor ons nog leuk te maken moesten ze in te gekke kostuums ook nog een act doen op het podium. Wat zag dat er geweldig uit! De foto hierboven laat zien wat een prachtige limousine het wel niet was!

Na dit spektakel kon er weer getimmerd worden. Alle kinderen gingen supersnel aan de slag, en al snel zag het veld weer rood van alle leiding die kwam helpen. Zo verschenen en verschillende bruggen. Bruggen worden gebouwd tussen twee hutten in, en zodra je een brugvergunning hebt mag je over die brug lopen en er lekker op zitten. Er zijn altijd heel veel kinderen die graag een brug willen, maar helaas kunnen wij dat niet voor alle kinderen bouwen. We hebben daar dan niet genoeg balken voor, en ook niet genoeg leiding.

Gister was er ook nog een hele speciale jarige. Jan uit de leiding werd afgelopen vrijdag namelijk 80! Speciaal hiervoor was een prachtige taart gemaakt door de Roset, met daarop het TiDoCa-logo. Deze taart werd, volgens traditie, aangezaagd, en daarna was er voor alle kinderen een stukje.

Vandaag, donderdag dus, wordt ook weer een leuke dag. 's Ochtends kan er weer lekker getimmerd worden, en vanmiddag is de barbecue! Jullie krijgen allemaal lekkere dingen, vlees, pannenkoekenbeslag, ik heb nu al zin om bij alle vuurputjes langs te komen en te proeven! ;-)

Na de barbecue kunnen jullie allemaal even naar huis, en om 18.30 begint de feestavond! Dat wordt onwijs gezellig, met gave muziek, lekker drinken, ik hoop dat jullie allemaal hele leuke en gezellige kleren aanhebben!

Nou, ik ga nog even snel ontbijten (ja, dat moet ook gebeuren), en ik zie jullie, ehh........, nu! De eerste kinderen komen het terrein al oplopen, dus ik eet m'n brood snel op!

Bekijk alle dag verslagen