Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

Ons veld in het mooie avondzonnetje!

Zaterdag 10 augustus 2013

Nog maar twee nachtjes! Dan gaan we weer echt beginnen. De leiding is nu al drie dagen bezig op het veld. We hebben al veel ouders gezien die (meestal) in het zonnetje hard hebben geholpen! Daar zijn we erg blij mee, want met alleen de leiding redden we het niet! Op de foto kan je zien hoe ons dorp er nu in het avondzonnetje bij staat. Zoals je kan zien zijn de hutten nu nog wel heel leeg! Gelukkig komt daar maandag verandering in, als jullie allemaal komen timmeren.

Op dit moment wordt er boven mijn hoofd een uitbouw van de luifel gebouwd. De luifel is de plek waar de leiding zit in de pauze, als ze even wat willen drinken of als ze iets aan het regelen zijn. Als je dus leiding nodig hebt kan je beter zoeken in het veld, omdat de leiding onder de luifel vaak met wat anders bezig is. Oh, nog wel handig om te weten: leiding kan je herkennen aan de kleur rood. Ze hebben rode t-shirts, polo's of truien aan met het Timmerdorplogo aan de achterkant. Dan is er ook nog het bestuur. Zij hebben paarse shirts aan. Het bestuur kan je vinden in de Regelkeet, dat is de gele keet naast de luifel. Je hebt het bestuur eigenlijk bijna nooit nodig, behalve als je een probleem hebt wat niet met timmeren te maken heeft.

Hier op het veld horen we af en toe de klanken van de kermis voorbij komen. Waar wij dan vooral aan denken zijn de oliebollen. Dus mocht jij nou vinden dat de leiding wel wat lekkers verdient: we houden erg veel van oliebollen! Ook snoepjes, koekjes en appeltaart vinden we lekker. Maar ook een grote glimlach op zijn tijd maakt ons blij! Eigenlijk is de leiding heel snel tevreden hoor. Als je maar vriendelijk en gezellig doet! J

Ondertussen is hier de uitbouw van de luifel bijna af en kunnen wij zo lekker de dag afsluiten op de bank. Want voor de leiding is het Timmerdorp natuurlijk ook een erg gezellige week!

Ik zeg: slaap lekker (of goedemorgen als je dit morgen pas leest), en morgen (of dus vandaag!) zie ik bijna al jullie ouders morgen bij het ophalen van de bandjes! En jullie zie ik in elk geval maandag!

Bekijk alle dag verslagen