Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Tot volgend jaar!

Zaterdag 16 augustus 2014

Nu is het echt voorbij, Timmerdorp 2014 is afgelopen. Wel goed nieuws: nog maar 359 dagen tot Timmerdorp 2015! :-D

De fik gisteravond was weer prachtig. Het duurde even voordat het echt goed ging branden (goed bezig Mike...!), maar toen het eenmaal brandde ging het snel. Voor degenen die niet weten wie Mike nou ook alweer is: Mike zit ook in het bestuur van het Timmerdorp. Vlak voor het Timmerdorp is hij vader geworden, en daarom kon hij er dit jaar niet zoveel bij zijn. Voor zijn zoontje, Noud, heeft hij daarom de fik aan mogen steken gister. Voordat de fik aan ging was de brandweer al aanwezig. Zij zorgen ervoor dat alles veilig gaat, en daarvoor hebben ze hun brandweerslangen bij zich.
Toen de toren omviel (wat dit jaar weer 's écht gebeurde) was het Timmerdorp officieel voorbij. Daarna mocht alle leiding het veld op, en gingen ze, zoals elk jaar, met z'n allen de sloot in. Dat is toch altijd een traditie waar ik niet per se blij van wordt. En dit jaar, ieh, wat een drama....! Toen ik uit de sloot kwam zat er een worm in mijn broek!!! Bah! Ik voel ‘m nog steeds kriebelen...... Jakkie!
Toch, ondanks de worm, wat het weer een leuke afsluiting van een prachtige Timmerdorpweek. Ik zeg het elk jaar, maar voor mijn gevoel wat dit toch weer mijn leukste Timmerdorp tot nu toe. Volgend jaar nog beter?

Gister tijdens het omtrekken is er trouwens een filmpje gemaakt met een camera die in de hoogste hut hing. Ik heb gehoord dat dat filmpje gelukt is, dus die is ergens binnenkort nog te zien op de site en op de TiDoCa-Facebook!

Hopelijk zie ik jullie allemaal volgend jaar weer, en alvast veel succes weer op school. Het was top!! 

P.S. Misschien denk je: "Wat een rare foto!" Dat kan wel kloppen, dit is namelijk maar een klein hoekje van de foto. Hij moet nog even wat kleiner gemaakt worden, maar dat kan ik zelf niet zo goed. Als het goed is doet iemand dat vanmiddag voor me, en dan kan je wel de hele foto zien! :-)

Bekijk alle dag verslagen