Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2023 is van 28 augustus tot en met 1 september 2023

Verslag van de Dag

Onze materiaalkeet heeft een upgrade gehad!

Zaterdag 25 augustus 2018

Daar zijn we weer, bijna een jaar na mijn laatste verslag. De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen voor Timmerdorp 2018. De palen staan, er is al ontzettend veel hout geleverd en ontspijkerd, de keetjes zijn klaar voor gebruik… Er is al heel veel werk verzet!

Toch zijn we nog niet helemaal klaar. Ook vandaag en morgen komen er nog groepen ouders om hout te ontspijkeren. Daar zijn we ontzettend blij mee. Zonder de hulp van alle ouders zouden wij het Timmerdorp niet voor elkaar kunnen krijgen. We kunnen met onze grote groep vrijwilligers heel veel doen, maar al het werk wat de ouders voor elkaar krijgen is ontzettend waardevol.

Morgenmiddag, op zondag dus, worden ook de deelnemersbanden uitgedeeld. Om 16.30 kunnen deze opgehaald worden. Vanwege het tekenen is het belangrijk dat dit door de ouder of verzorger van de deelnemers zelf gebeurt. Bij de deelnemersband krijg je ook het Timmerdorpkrantje, waar alle belangrijke informatie voor komende week in staat.

Dan nog even een zeer belangrijke vraag: hebben jullie er al zin in!? Ik wel! Ik ben alweer ontzettend benieuwd naar alle mooie, hoge en originele hutten die jullie gaan bouwen. En natuurlijk ook naar de leidingtoren, die we bouwen in het midden van de zandstapel. Als het weer vrijdagavond mee zit kunnen we om de leidingtoren de brandstapel bouwen voor de fik ’s avonds. Daar kijk ik ook alweer naar uit! Maar ik moet natuurlijk niet op de zaken vooruit lopen, eerst maar eens flink gaan timmeren komende week.

Vandaag is het niet zulk lekker weer, dus laten we met zijn allen een zonnedans doen komende dagen. Hopelijk gaat het dan niet regen tijdens het Timmerdorp. Maar voor de zekerheid: zorg dat je regenkleding bij je hebt, zodat je droog blijft als het wel gaat regenen.

Voor nu is het tijd om weer even andere nuttige dingen te gaan doen, dus ik laat het hierbij met het verslagje. Misschien schrijf ik er morgen nog eentje, en anders zien we elkaar maandag op het veld. Vegeet niet nog even goed uit te rusten vandaag en morgen, zodat je lekker fit kan beginnen! Doei!

Bekijk alle dag verslagen