Timmerdorp Castricum TiDoCa
Timmerdorp 2024 is van 26 augustus tot en met 30 augustus 2024

Verslag van de Dag

Wat klopt hier niet..?

Zondag 28 augustus 2011

Hoera, morgen gaat ‘t echt gebeuren! Timmerdorp 2011 gaat van start. Afgelopen dagen zijn er nog veel voorbereidingen getroffen hier op 't veld, en we zijn er echt klaar voor! De palen staan klaar, hutnummers zijn erop gespijkerd, de muziek doet het en wij hebben er zin in! We gebruiken deze avond nog even om een beetje uit te rusten, maar morgenochtend gaan we er vol tegenaan!

Vandaag hoorde ik dat de feestcommissie een echte feestavond voor jullie georganiseerd heeft! Dat is gaaf zeg! Jantien uit het bestuur hoopt dat iedereen heel feestelijk en netjes op het feest verschijnt! Ohja, en diezelfde feestcommissie vroeg mij om hier nog even extra neer te zetten dat het heel leuk is om vanaf dinsdag bij je eigen hut te eten tussen de middag! En zorg dat je 's ochtends altijd op tijd op het veld bent, anders mis je misschien nog iets!

Hier naast mij zijn ze nu bezig om de brug af te zetten, zodat jullie daar morgenochtend niet meteen overheen kunnen rennen. Want morgenochtend mogen jullie om 9.15 allemaal tegelijk het veld op om een hut uit te zoeken. Van vorig jaar weet ik nog dat er daarna uitgelegd wordt wat er allemaal niet, maar vooral wel mag op het Timmerdorp, en dan kan het timmeren beginnen!

Ik ga nu nog maar even helpen met het afzetten van de brug, ik zie jullie allemaal morgen! Ik kan niet wachten, nemen jullie het zonnetje mee!?

Groetjes,
Margy

Oh, nog een laatste tip: als je iemand uit de leiding nodig hebt die handig is, vraag niet Guus. Gistermiddag timmerde hij een balk vast, en kwam er daarna achter dat hij dat niet zo handig gedaan had. Kan jij op de foto hierboven ontdekken wat hij fout gedaan heeft?

Bekijk alle dag verslagen